معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان:
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در استان به اجرا در آمد
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از 25 فروردین ماه آغاز گردیده و تا 23 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان داشت: نیروهای اداره کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای ارتقای بهداشت و سلامت عمومی جامعه و نیز تحقق امنیت غذایی به کار میگیرند.
وی تصریح کرد: 109 اکیپ در قالب 78 اکیپ سیار و 31 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می کنند.
دکتر کاظمی نیا گفت: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها و ... و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.
این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستان ها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه ای حمل فراورده خام دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فراورده های دامی در این ایام خبر داد.
وی افزود: روسا کلیه شبکه های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده ، بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ... اعمال می شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد میکنند.
وی در پایان اظهارکرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و ...) مراتب را به شماره تلفن 1512 و شماره پیامک 3000231512 گزارش نمایند و مواد خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
نظر دهید