لیست اخبار صفحه :71
آشنایی با ویژگی‌های فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

آشنایی با ویژگی‌های فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اینکه ارتقای سطح آگاهی های افراد در ارتباط با شرایط نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله مهمترین وظایف اداره کل دامپزشکی استان به شمار می رود، بیان کرد: پروتئینهای حیوانی در سلامتی و رشد بدن نقش بسزایی دارند و در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیتهای غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند، از این رو در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشت.

آمار و اطلاعات پایه، ضرورت و اساس تصمیم گیری و برنامه ریزی در مجموعه  می باشد
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

آمار و اطلاعات پایه، ضرورت و اساس تصمیم گیری و برنامه ریزی در مجموعه می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در نشستی که با حضور روسای ستادی بصورت حضوری و روسای شهرستانی بصورت وبینار برگزار گردید، گفت: آمار و اطلاعات پایه، ضرورت و اساس تصمیم گیری و برنامه ریزی در مجموعه می باشد.

توصیه‌های بهداشتی برای مردم بمنظور پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد  پرندگان
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

توصیه‌های بهداشتی برای مردم بمنظور پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر جواد نگارستانی عضو هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان کرمان و مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان درباره احتمال بروز و شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان هشدار داد و به ذکر توصیه‌های بهداشتی برای مردم پرداخت و گفت: با توجه به در پیش بودن فصل سرما و لزوم اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز و انتشار بیماری مشترک آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، توصیه‌های بهداشتی را عموم شهروندان استان انجام دهند.

بیماری نکروز عفونی بافتهای خون ساز در آبزیان و روش های مقابله با آن
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

بیماری نکروز عفونی بافتهای خون ساز در آبزیان و روش های مقابله با آن

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر نجمه حاج علیزاده مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد: بیماری بیماری نکروز عفونی بافتهای خون ساز، بیماری ویروسی است که اکثر گونه های خانواده آزادماهیان آب شیرین و دریا را درگیر می کند اما بیشتر در قزل آلای رنگین کمان موجب بیماری و تلفات می شود.

کاهش چشمگیر رخداد  بیماری های طیور در استان
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

کاهش چشمگیر رخداد بیماری های طیور در استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از کاهش چشمگیر رخداد بیماری های طیور استان خبر داد و اعلام کرد: در سال جاری با نظارت های بهداشتی کارشناسان اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور استان و انجام اقدامات مراقبتی و زیست محیطی لازم در زمان های خاص کاهش چشمگیر کانون بیماری های طیور را در شهرستان شاهد بوده ایم.

توصیه‌های   بهداشتی برای مرغداران بمنظور پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

توصیه‌های بهداشتی برای مرغداران بمنظور پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان دکتر صدیقه کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان درباره احتمال بروز شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان هشدار داد و به ذکر توصیه‌های بهداشتی برای مرغداران پرداخت.

بهداشت شیردوشی و کنترل ورم پستان از مهم ترین عوامل ارتقای کیفیت شیر خام می باشد
درکمیته بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان عنوان شد:

بهداشت شیردوشی و کنترل ورم پستان از مهم ترین عوامل ارتقای کیفیت شیر خام می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست کمیته بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی و کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی و ادارات دامپزشکی شهرستانها بصورت ویدیو کنفرانس در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان کرمان با هدف بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام در سطح استان برگزار گردید.

لینک کوتاه