• 1404/03/12 - 09:04
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

روز جهانی شیر و توجه به اهمیت این ماده غذایی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، به جهت اهمیت موضوع شیر سالم و مصرف مناسب آن سازمان غذا و کشاورزی «فائو» و ۱۹۱ کشور عضو آن، در سال ۲۰۰۱ میلادی، ۱۳۸۱ شمسی به‌عنوان "روز جهانی شیر" تصویب شد.

اهمیت روز جهانی شیر بدلیل نقش و اهمیت دولت‌ها در تامین و زمینه‌سازی جهت تولید شیر با کیفیت از یک سو و از سویی دیگر نقش مردم به عنوان مصرف‌کننده‌های نهایی و اصلی شیر می باشد.

شیر یک فرآورده با منشا طبیعی و با ارزش غذایی بالا و دارای اهمیت اقتصادی است؛ شیر حاوی پروتئین‌های با ارزش، لیپیدهای سالم، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی (کلسیم، روی، منیزیم، فسفر، ید، آهن، پتاسیم)، ویتامین‌ها (فولات، ویتامین  A  ، ویتامین  D ، ریبوفلاوین، ویتامین 12B  ) و به عبارتی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن می‌باشد. بعلاوه یک ترکیب ضد سم محسوب می شود و همچنین 22 تا 29 درصد نیاز روزانه کلسیم فرد را می تواند تامین کند.

روز جهانی شیر، فرصتی است تا به اهمیت این ماده غذایی ارزشمند و نقش آن در سلامتی انسان‌ها و توسعه پایدار توجه کنیم.

 تأمین شیر سالم و با کیفیت، نیازمند همکاری همه‌جانبه از تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان است.

سازمان دامپزشکی کشور و به تبع آن اداره کل دامپزشکی استان کرمان قوانین ای را در خصوص تولید و عرضه شیر سالم و بهداشتی وضع و اجرا می نماید که در آن با تامین بهداشت و سلامت دام با انجام واکسیناسیون های منظم دامها بر علیه بیماری های مختلف، آزمایش و بررسی شیر توسط کارشناسان دامپزشکی پس از دوشش در مراکز جمع آوری شیر و انتقال بهداشتی آنها به کارخانجات تولید و بسته بندی شیر پاستوریزه و نظارت بر مراحل دریافت شیر خام در این کارخانجات تماما توسط کارشناسان این اداره کل به صورت روزانه انجام می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 339901
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه