• 1399/08/24 - 09:28
  • تعداد بازدید : 428
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید:

دوره آموزشی بیماری طاعون نشخوارکننده کوچک

دوره آموزشی بیماری طاعون نشخوارکننده کوچک با حضور کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و شهرستان های استان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی به صورت ویدیو کنفرانس در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر آذر نامجو مسئول واحد آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در استان، تداوم آموزش کارکنان حائز اهمیت ویژه می باشد که خوشبختانه این اداره کل با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بمنظور پیش گیری از این بیماری و حفظ سلامت کارکنان، همانند سال های گذشته دوره های آموزشی متعدد در راستای ارتقای اهداف آموزشی مجموعه برگزار می نماید.

در این دوره آموزشی یک روزه که با تدریس دکتر فرید صباغ برگزار شد، وی در خصوص طاعون نشخوارکنندگان کوچک بیان کرد: طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی بسیار واگیردار در گوسفند و بز می باشد.

دکتر صباغ اهمیت این بیماری را بیان داد و در توضیح اپیدمیولوژی این بیماری، گونه های حساس به این بیماری، پراکندگی جغرافیایی و میزان مرگ و میر این بیماری را شرح داد.

وی با شرح ارگانیسم ایجاد کننده این بیماری و تاریخچه این بیماری گفت: این بیماری به انسان منتقل نمی شود.

وی علائم بالینی این بیماری را بطور تفصیلی شرح داد و گفت: این بیماری با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات از چشم و بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر شده و تلف می‌شود.

وی در ادامه به توضیح تشخیص، علایم پس از مرگ و نمونه گیری این بیماری پرداخت و راه های تشخیص تفریقی این بیماری، پیش گیری و کنترل و ... این بیماری را بیان نمود و موثرترین روش برای کنترل این بیماری را واکسیناسیون اعلام کرد.

لازم به ذکر است در پایان کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و 16 شبکه دامپزشکی شهرستان به مطرح کردن سوالات خود در زمینه بیماری مذکور پرداختند که به سوالات آنها پاسخ داده شد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 257514
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه