در نشست شورای برنامه ریزی شعار سال اداره کل دامپزشکی استان کرمان مطرح شد:
تمامی فعالیت های دامپزشکی در راستای حمایت از تولید می باشد
جلسه شورای برنامه ریزی شعار سال با حضور مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مسئول حراست اداره کل دامپزشکی استان کرمان و جمعی از روسا و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان با رعایت پروتکل های پیش گیری از بیماری کرونا در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رهبری نژاد مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمان با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در خصوص رفع موانعی که بر سر راه تولید قرار گرفته اند از کلیه کارمندان این اداره کل درخواست نمود تا تکریم ارباب رجوع را در اولویت قرار داده و در این خصوص دقت لازم را داشته باشند چرا که خدمت به ارباب رجوع نوعی عبادت محسوب شده و مبنای دینی و مذهبی دارد.
دکتر حسین رشیدی با اعلام اینکه تمامی فعالیت های اداره کل دامپزشکی استان کرمان در راستای حمایت از تولید می باشد، بیان کرد: تحقق شعار سال با حضور فعال جهادگران دامپزشکی در عرصه تولید، حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل کار ارباب رجوع در حوزه دامپزشکی میسر می گردد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، رفع موانع تولید در حوزه دامپزشکی را در دو بخش اعلام نمود و گفت: بخش اول در حوزه تولید پروتئین های حیوانی توسط دامداران و دامپروران است که با حمایت همه جانبه از این قشر می توان نیاز جامعه را برطرف کرد و در بخش دیگر در حوزه مبارزه با بیماری های دامی است که دامپزشکی تمامی بیماری های دامی و بیماری های مشترک را مورد پایش قرار می دهد و اگر در این امر مهم خللی ایجاد گردد خسارت های جبران ناپذیری را بر جای می گذارد.
دکتر رشیدی در ادامه ضمن تاکید بر همکاری هر چه بیشتر بین بخشی در حوزه دامپزشکی، گفت: اداره کل دامپزشکی استان کرمان همکاری بین بخشی مناسب با تمامی دستگاه های خدماتی، حمایتی، بهداشتی وحکومتی داشته است و در حوزه های تشخیصی، مراقبت و کنترل بیماری های دام، طیور و آبزیان عملکرد مطلوب (خلاقیت و ایده پردازی های ارزشمند) ارائه نموده است.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ادامه ضمن اعلام اینکه نمونه بارز و شاخص در درست انجام دادن کارها و به ثمر نشستن تلاش ها و اجرای کلیه قوانین و مقررات بدون هیچگونه مانعی را مبارزه با بیماری انفلوانزای پرندگان عنوان کرد و گفت : در چندین ساله گذشته با برنامه ریزی های خوبی که توسط این اداره کل صورت گرفته و نیز همکاری های بین بخشی بین تمامی دستگاه های مرتبط، استان کرمان عاری از بیماری آنفلوانزای فوق پرندگان بوده است که جای دارد از کلیه دست اندرکاران مربوط تشکر و قدر دانی بعمل آید.
دکتر رشیدی با بیان اینکه بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان بیماری بسیار مهم و خطرناک می باشد که می تواند اقتصاد ملی را تحت تأثیر قرار دهد، گفت: برای پیش گیری از این بیماری همکاری های بین مشترک از جمله گشتهای تیمی مشترک و ... و نیز واکنش سریع و اقدام به موقع دامپزشکی ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه امروز بخشی از حوزه سلامت، مدیون عملکرد دامپزشکی می باشد، اعلام کرد: تامین سلامت فراورده های خام دامی امری بسیار مهم و حیاتی است چون فساد پذیری این فراورده ها بسیار بالا است و نظارت دامپزشکی بر کلیه مراحل از تولید تا عرضه را می طلبد که در این بین اگر موانعی وجود داشته باشد خسارت جبران ناپذیری را بر جای می گذارد ولی متاسفانه شغل دامپزشکی در جامعه بدرستی معرفی نشده است و جای دارد با تلاش و حمایت همه جانبه این حرفه در جامعه به درستی تعریف شود.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با انتقاد از اینکه در سال گذشته، تخصیص اعتبار لازم به دامپزشکی صورت نپذیرفت، گفت: تحقق شعار نظارت بر فراورده های خام دامی از مزرعه تا سفره از گذشته تا حال بر عهده دامپزشکی بوده است که بنحو احسن توسط این ارگان اجرایی می گردد ولی متاسفانه در تخصیص بودجه به دامپزشکی کم لطفی شده است که جا دارد با حمایت دامپزشکی از این منظر شاهد عملکرد دو چندان حرفه دامپزشکی در استان باشیم.
دکتر محمود زین الدین مسئول حراست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، گفت: لازم است هریک از ادارات ستادی موانع احتمالی در حوزه وظایف خود را شناسایی و راهکارهای لازم برای رفع موانع را ارائه نمایند.
وی همچنین لزوم ادامه برگزاری جلسات رفع موانع تولید و پشتیبانی در سالجاری را یاداور و خواستار ارائه پیشنهادات لازم در جهت تسهیل در خدمات رسانی مناسب و مطلوب به دامداران و بهره برداران حوزه دامپزشکی شد.
این نشست با بحث و تبادل نظر ما بین حضار به پایان رسید.
نظر دهید