یکشنبه 08 تیر 1404

flag
  • 1397/06/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 318
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی

مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم از تشدید نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده خام دامی، رستورانها، آشپزخانه ها، محل های عزاداری و ... در ایام ماه محرم بویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، اسدی پور به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در حفظ بهداشت و سلامت جامعه اشاره کرده و افزود: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآورده های دامی و لبنی سالم تحقق می یابد.

این مقام مسؤل افزود: در شهرستان بم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستورانها و تالارها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان شبکه قرار می گیرند و با متخلفین از موازین بهداشتی بشدت برخورد می شود و فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم می گردد که از ابتدای سال جاری تا کنون طی 2323 بازدید از مراکز عرضه مقدار 837 کیلوگرم فراورده خام تاریخ منقضی و غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردیده است و تعداد 2 مورد مرکز عرضه فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قانونی معرفی گردیده است .

اسدی پور، امکان ادامه فعالیت واحدهای متخلف را مشروط به رفع نواقص بهداشتی مورد تذکر دانست و گفت: صاحبان این مراکز با گذراندن مراحل قانونی و اجرای تعهدات در زمینه رعایت نکات بهداشتی می توانند به فعالیت صنفی خود ادامه دهند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) در اثر تماس با گوشت، خون و سایرقسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن کشتار دام به صورت غیربهداشتی در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد، شهروندان و خاصه از بانیان هیئت ها خواست، گوشت استحصالی را مدت24 ساعت قبل از طبخ حتما در دمای یخچال ( 0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم از همشهریان محترم درخواست نمود که گوشت و مرغ مورد نیاز خود را صرفا از مراکز مجاز که تحت نظارت این اداره می باشند تهیه نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی با منشاء دامی را به شبکه دامپزشکی شهرستان به شماره تلفن 44213944 اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفین صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 58187
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور