توسط اداره دامپزشکی شهرستان زرند انجام شد
بیش از 200 مورد نمونه برداری و آزمایش شیر در سال جاری انجام شد
حسن لطفعلی پور رئیس اداره دامپزشکی زرند با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام از طریق مصرف شیر و لبنیات به انسان منتقل می گردد اداره دامپزشکی با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان در طول سال اقدام به نمونه گیری از مراکز فروش شیر، بستنی فروشی ها و دامداری های شهرستان نموده و آزمایشات لازم را انجام می دهد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی افزود: بر این اساس از ابتدای سال تا کنون در حدود 230 مورد نمونه گیری انجام شده که با انجام آزمایشات مربوطه موارد مثبت شناسایی و با پیگیری دامپزشکی نسبت به ردیابی بیماری در دامداری ها و حذف دام های بیماری اقدام گردیده است.رئیس اداره دامپزشکی زرند با اشاره به مخاطرات بیماری تب مالت که از طریق مصرف شیر و لبنیات آلوده منتقل می گردد تصریح کرد: عامل میکروبی بیماری تب مالت که از بیماری های مشترک و مهم می باشد نسبت به شرایط محیطی بسار مقاوم بوده و می تواد در محصولات دامی بویژه شیر و بستنی تا چند روز زنده و ایجاد بیماری نماید.وی اعلام کرد: این بیماری در دام علائم خاصی ندارد و فقط از طریق انجام تست های سرولوژیک می توان بیماری را در دام تشخیص و دام آلوده را حذف نمود.لطفعلی پور در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که بیماری تب مالت در انسان به بیماری هزار چهره معروف است گفت: تب مالت در انسان عوارض متعددی دارد که تشخیص آن را با مشکل مواجه نموده است.وی افزود: افرادی که با دام و فراورده ای دامی در ارتباط هستند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند و باید هنگام مراجعه به پزشک سابقه خود را تشریح نموده تا برای تست های اولیه معرفی گردند.رئیس اداره دامپزشکی در پایان از دامداران و کلیه مصرف کنندگان فراوده ها ی دامی خواست: باکتری تب مالت در دمای 70 درجه از بین میرد و همچنین در گوشتی که به مدت 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه نگهداری شده نیز نیمتواند به فعالیت خود ادامه دهد پس بایستی شیر به مدت 10 دقیقه در حرارت 70 درجه به صورت یکنواخت جوشانده شود و از مصرف گوشت دامی که تازه ذبح شده و کامل پخته نشده پرهیز گردد.
نظر دهید