• 1397/02/15 - 12:00
  • تعداد بازدید : 410
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهداشت فردی کارکنان کشتارگاه

افرادی که در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با گوشت و آلایش خوراکی می باشند باید:

00:00
00:00
دانلود

  • بهداشت فردی را کاملا رعایت نموده، دست ها را شستشو، ناخن ها را کوتاه نمایند و از وسایل حفاظت شخصی مناسب مثل: دستکش، عینک، ماسک، کلاه کاسکت و... استفاده نمایند.




  • لباس کار تمیز متناسب با شرایط كاری خود پوشیده و از تمیزی لباس كارهای چند بار مصرف قبل ازاستفاده اطمینان داشته باشند.

  • چکمه های تمیز و قابل شستشو پوشیده وهر بار قبل از ورود به سالن و هنگام خروج آنها را شستشو و ضد عفونی نمایند.

  • هنگام کار از رفتارهای پر خطر مثل گذاشتن کارد در دهان، تماس با خون و سایر ترشحات خودداری و از تماس باکنه ها یا له کردن آنها احتراز نمایند.

  • هنگام کار از خوردن مواد غذایی، آدامس جویدن، سیگار کشیدن، آب دهان انداختن و خاراندن و لمس چشم، گوش، بینی و مو و ... خودداری نمایند.

  • هنگامی كه دست یا لباس كار با محل های آلوده یا حیوانات بیمار تماس پیدا می كند، بلافاصله باید آن را شستشو و ضدعفونی نمایند.

  • محل نگهداری لباس كار و وسایل شخصی باید از محل هایی كه گوشت وجود دارد جدا باشد.

  • افراد در تماس با گوشت یا سایر فرآورده های خوراكی دامی، از نظر سلامت فردی باید: قبل از استخدام و در حین كار هر ششماه یکبار گواهی سلامت دریافت نمایند.

  • زمانیكه از نظر درمانگاهی مبتلا یا مشكوك به ابتلاء بیماری قابل انتقال از طریق گوشت و مواد غذایی می باشند، نباید به كار مشغول شوند.

  • درصورت هرگونه آسیب(بریدگی، زخم، جراحت) یا مشکل بلافاصله مدیر کشتارگاه و تیم بازرسی بهداشتی را مطلع نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 57479
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه