بهداشت فردی کارکنان کشتارگاه
افرادی که در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با گوشت و آلایش خوراکی می باشند باید:
.jpg)
- بهداشت فردی را کاملا رعایت نموده، دست ها را شستشو، ناخن ها را کوتاه نمایند و از وسایل حفاظت شخصی مناسب مثل: دستکش، عینک، ماسک، کلاه کاسکت و... استفاده نمایند.
- لباس کار تمیز متناسب با شرایط كاری خود پوشیده و از تمیزی لباس كارهای چند بار مصرف قبل ازاستفاده اطمینان داشته باشند.
- چکمه های تمیز و قابل شستشو پوشیده وهر بار قبل از ورود به سالن و هنگام خروج آنها را شستشو و ضد عفونی نمایند.
- هنگام کار از رفتارهای پر خطر مثل گذاشتن کارد در دهان، تماس با خون و سایر ترشحات خودداری و از تماس باکنه ها یا له کردن آنها احتراز نمایند.
- هنگام کار از خوردن مواد غذایی، آدامس جویدن، سیگار کشیدن، آب دهان انداختن و خاراندن و لمس چشم، گوش، بینی و مو و ... خودداری نمایند.
- هنگامی كه دست یا لباس كار با محل های آلوده یا حیوانات بیمار تماس پیدا می كند، بلافاصله باید آن را شستشو و ضدعفونی نمایند.
- محل نگهداری لباس كار و وسایل شخصی باید از محل هایی كه گوشت وجود دارد جدا باشد.
- افراد در تماس با گوشت یا سایر فرآورده های خوراكی دامی، از نظر سلامت فردی باید: قبل از استخدام و در حین كار هر ششماه یکبار گواهی سلامت دریافت نمایند.
- زمانیكه از نظر درمانگاهی مبتلا یا مشكوك به ابتلاء بیماری قابل انتقال از طریق گوشت و مواد غذایی می باشند، نباید به كار مشغول شوند.
- درصورت هرگونه آسیب(بریدگی، زخم، جراحت) یا مشکل بلافاصله مدیر کشتارگاه و تیم بازرسی بهداشتی را مطلع نمایند.
نظر دهید