• 1403/12/11 - 09:30
  • تعداد بازدید : 118
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی دو روزه ممیزی رسمی صنایع وابسته به دام به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان کرمان + تصاویر

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دوره دو روزه آموزشی ممیزی رسمی صنایع وابسته به دام با حضور مدعوین سازمان دامپزشکی کشور( دکتر امان الهی معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر ابراهیمی صدر رئیس گروه بهداشت گوشت)،معاونت سلامت و روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کـل دامپـزشــکی استان های کرمان، یزد، کردستان و جنوب کرمان و دامپزشکان شاغل در حوزه نظارت اداره کل دامپزشکی استان کرمان در محل سالن شهید زنگی آبادی اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

در ابتدای  این دوره دکتر کاظمی نیا معاونت سلامت استان کرمان ضمن خیر مقدم بر اهمیت ممیزی از صنایع وابسته به دام در ارتقاء شرایط و وضعیت بهداشتی واحدها تاکید نمود و گفت:  امید است پس از گذراندن این کلاس ها شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر در امر بهداشت و سلامت محصولات و فرآورده های دامی در استان باشیم.

دکتر صدیقه کاظمی نیا از دیگر اهداف این دوره را صدور تائیدیه ها و گواهینامه های مربوط به واحد ماده ۲ آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی بیان نمود و بر لزوم اجرای سامانه های نظارت بهداشتی در واحدها تاکید کرد.

پیاده سازی HACCP در صنایع وابسته، اصول GMP در صنایع وابسته، ساختار بهداشتی کارگاه های فرآورده های خام دامی از جمله سرفصل های این دوره آموزشی بود که در دو بخش بررسی نظام‌نامه HACCP و کارگاه عملی ممیزی واحدهای صنایع وابسته به دام تشکیل گردید.

 بخش گام های HACCP و الزامات آن توسط دکتر ناصر ابراهیمی صدر رئیس گروه بهداشت گوشت دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بصورت مبسوط بیان گردید و نحوه شناسایی CCP ها و کنترل، پایش و اقدامات اصلاحی در صنایع وابسته به دام مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

در بخش دوم اصول GMP  در صنایع وابسته به دام و نحوه بررسی سایت پلان و ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی مطرح گردید.

در بخش کارگاه عملی ممیزی واحدهای صنایع وابسته به دام،  دکتر داود امان الهی معاون  دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به همراه شرکت کنندگان  دوره از قسمت‌های مختلف کشتارگاه طیور بازدید نموده و همراه با گرفتن اطلاعات از مسئول فنی کشتارگاه، چک لیست‌های ممیزی را نیز بررسی نمودند.

پس از آن دکتر ابراهیمی صدر در خصوص الزامات HACCP در واحدها و نحوه ی بررسی نظام نامه و اجرای آن مطالبی به فراگیران آموزش دادند. همچنین دکتر امان الهی نیز در خصوص اجرای GMP در واحدهای دامی و وابسته به آن با محوریت رعایت اصول GMP در کشتارگاه های طیور و مراکز بسته بندی مطالبی ارائه نمودند .

لازم بذکر است در پایان دوره از طرف سازمان دامپزشکی کشور به شرکت کنندگان گواهی طی دوره اعطا خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334994
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه