سرپرست شبکه دامپزشکی رابر خبر داد:
برگزاری دوره آموزشی تب «کریمه کنگو» در کشتارگاه دام سنتی دام رابر
کلاس آموزشی تب خونریزی دهنده «کریمه کنگو» برای سلاخان و قصابان شهر رابر برگزار شد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر محمدرضاصادقی از برگزاری کلاس آموزشی باعنوان «تب خونریزی دهنده کریمه کنگو» برای سلاخان و قصابان شهر رابر در محل کشتارگاه سنتی دام این شهرستان خبر داد.
دکتر صادقی بیان کرد : در این دوره آموزشی کارشناسان این شبکه به بیان خصوصیات و راه های پیشگیری از این بیماری پرداختند.
دکتر صادقی تصریح کرد: تب کریمه کنگو یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که به صورت ناگهانی شروع و بیشترین علت ابتلای بیماران، تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیرمجاز است.
دکتر صادقی اشاره داشت : دام غیرمجاز یعنی دام هایی که بدون نظارت دامپزشکی و توسط برخی افراد سودجو پس از ورود غیرمجاز دام به کشور به فروش می رسد وی در ادامه گفت: مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری استفاده از دستکش، لباس کار، چکمه و ماسک برای حفاظت فردی در فضاهایی که احتمال وجود این کنه میباشد است.
دکتر صادقی در پایان اعلام کرد : نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال یا سردخانه، مصرف گوشت واحشاء کاملا پخته، رعایت حفاظت فردی در تماس با بیمار مشکوک(محتمل یاقطعی) و عدم جداسازی کنه با دست از بدن دام یا انسان از دیگر راه های کنترل این بیماری میباشد.
دکتر صادقی بیان کرد : در این دوره آموزشی کارشناسان این شبکه به بیان خصوصیات و راه های پیشگیری از این بیماری پرداختند.
دکتر صادقی تصریح کرد: تب کریمه کنگو یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که به صورت ناگهانی شروع و بیشترین علت ابتلای بیماران، تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیرمجاز است.
دکتر صادقی اشاره داشت : دام غیرمجاز یعنی دام هایی که بدون نظارت دامپزشکی و توسط برخی افراد سودجو پس از ورود غیرمجاز دام به کشور به فروش می رسد وی در ادامه گفت: مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری استفاده از دستکش، لباس کار، چکمه و ماسک برای حفاظت فردی در فضاهایی که احتمال وجود این کنه میباشد است.
دکتر صادقی در پایان اعلام کرد : نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال یا سردخانه، مصرف گوشت واحشاء کاملا پخته، رعایت حفاظت فردی در تماس با بیمار مشکوک(محتمل یاقطعی) و عدم جداسازی کنه با دست از بدن دام یا انسان از دیگر راه های کنترل این بیماری میباشد.
نظر دهید