• 1397/11/04 - 08:50
  • تعداد بازدید : 491
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان صورت پذیرفت:

برگزاری دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت

با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان، دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان با حضور کارشناسان نظارت بر بهداشت فراورده های خام دامی شهرستانها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،دکتر مینا قاضی زاده مسئول اداره نظارت بربهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت:هدف از برگزاری این کلاس اموزشی ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان در مباحث سلامت و بهداشت گوشت و نیز بازرسی گوشت می باشد.

در ابتدای این جلسه آموزشی عوامل موثر بر کیفیت گوشت از جمله سن دام،الگوهای پراکندگی چربی در گوشت،میزان نگه داری  آب در گوشت و ....توضیح داده شد.

در ادامه عوامل موثر بر تغییرات PHکه سبب سلامت گوشت و کنترل خطرات میکروبی وشیمیایی آن می گردد از نظر بهداشتی مورد بررسی قرارگرفت و بر نگه داری گوشت در سردخانه بعد از ذبح از دیگرموارد مورد تایید بود که این عمل مانع از شیوع بیماری های تب کریمه کنگو،بروسلوز و .. می گردد.

 شایان ذکر است در این دوره که با تدریس دکتر ابراهیمی استاد دانشگاه باهنر کرمان  برگزار گردید،  به کارشناسان مطالب مختلف اموزشی مربوطه ،از جمله انواع منابع آلودگی لاشه وتکنیک های کاهش این آلودگی،شرایط بهداشتی کارکنان کشتارگاه،اساس بازرسی دام(قبل از کشتار) و بازرسی لاشه(پس از کشتار) ،تشخیص سن و جنسیت دام از روی لاشه،بیماری های رایج در قسمت های مختلف لاشه دام و نحوه برخورد با انها و ...ارائه و تشریح گردید.

در پایان این دوره  یک روزه برای افرادی که در کلاس‌ حضور داشته و نیز در آزمون پایانی شرکت نمودند گواهی‌نامه آموزشی معتبر صادر شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 5281
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه