برگزاری جلسه شورای فرهنگی نماز (( یاروان معروف)) در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، جلسه شورای فرهنگی نماز با شعار یاروان معروف به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر و همچنین اغاز ایام محرم الحرام در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان و با حضور اعضای شورا برگزار شد.
.jpg)
در این جلسه رهبری نژاد مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن مهم برشمردن فریضیه نماز اعضای شورای فرهنگی نماز را به تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر دعوت کرد و گفت: این فریضه یک امر واجب است که نبایستی در این کار کوتاهی کرد چرا که ارزشهای انسان به معروفات ختم می شود.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به دقت و تسریع در کار و امور مراجعان و ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: کارمندان بایستی دقت در حفظ بیت المال، مجاهدت در کارها و پرهیز از اسراف را در راس کار قرار دهند .
در ادامه دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ضمن فرا رسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) گفت: درسی که محرم به ما می دهد بسیار مهم است و بایستی به این مهم دقت داشت که حرکتی که امام حسین (ع) و یارانش در مقابل سلطان جاهلیت انجام داد بخاطر امر به معروف و نهی از منکر بود.
دکتر رشیدی خاطر نشان کرد: امر به معروف و نهى از منكر برجسته ترین، بارزترین و گرامى ترین واجب در بین واجبها مى باشد و هدف تمام انبیاء و اولیاء اصلاح جامعه بشرى بوده است و از اعضای شورای فرهنگی این اداره کل انتظار می رود در این امر تلاش و مجاهدت نمایند.
وی بیان داشت: با توجه به برگزاری مراسم زیارت عاشورا در محل اداره کل در دهه اول محرم از اعضای ستاد یاوران معروف خواست همکاری لازم را در جهت هر چه بهتر برگزار شدن این مراسم داشته باشند.
نظر دهید