• 1398/04/09 - 07:41
  • تعداد بازدید : 545
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه دوم دوره آموزشی مدیریت اثربخش

جلسه دوم دوره آموزشی مدیریت اثربخش با حضور دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، معاونین، مدیران ستادی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، مدرس دوره مذکور،  در ابتدا دوره به مرور مطالب گفته شده در جلسه قبل از جمله تفاوت اخلاق ( منش و شخصیت )، بیان و تعریف ویژگی های منش (صداقت، تواضع، عدالت، احسان، شرافت، تعهد و ...)، قدرت تغییر پارادایم یا برداشت، شکل گیری عادات ( نقطه تلاقی آگاهی، مهارت و اشتیاق) و.... پرداخت.

وی به بیان اصول کتاب " هفت عادت مردمان موثر" شامل عامل بودن، شروع کردن از پایان، اولویت بندی در امور (نخست امور نخست را مد نظر قراردادن)، برنده برنده اندیشیدن، در ابتدا گوش فرا دادن  و سپس از دیگران درخواست نمودن تا به ما گوش فرا دهند، سینرژی ایجاد کردن و در نهایت بازسازی خویشتن به صورت موجز پرداخت.  

این مقام مسئول از سه ویژگی اول تحت عنوان منش (پیروزی شخصی) و از سه ویژگی دوم تحت عنوان شخصیت ظاهر (پیروزی عمومی) نام برد و گفت : در صورت دارا بودن سه ویژگی اول به مرحله استقلال، در صورت دارا بودن سه ویژگی دوم به  مرحله اتکا متقابل و در صورت داشتن کلیه این ویژگی ها به گام هفتم (بازسازی خویشتن) نائل خواهیم شد.

دکتر رشیدی در ادامه به طور تفصیلی به بیان ویژگی های افراد غیر عامل پرداخته و بیان کرد: انسان غیر عامل ( وابسته) پیوسته نگران از دست دادن دیگران بوده و این ترس مانع لذت بردن فرد می گردد ضمن اینکه خشمگین بودن، احساس قربانی کردن و بی ارزش بودن از ویژگی های این افراد است.

وی اعلام نمود : فرد غیر عامل شجاعت اظهار نظر ندارد و تسلیم فرمان دیگران می باشد و نماد مدل و الگو  بازنده-برنده می باشد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در بیان توصیف مضرات افراد صرفاً مستقل (دارا بودن تنها سه ویزگی ابتدایی ) به دیکتاتور بودن، عدم توانایی کار تیمی، محروم کردن خود از منافع دانش دیگران اشاره نمود و افزود : الگو افراد صرفاً مستقل برنده بازنده می باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد : افرادی که به اتکا متقابل رسیده اند، ضمن تجربه استقلال، آفات استقلال را کنار گذاشته و توانایی مشاهده منافع دیگران و انجام کار تیمی را دارند و مظهر الگو برنده-برنده می باشند.

دکتر کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان در تکمیل سخنان دکتر رشیدی در خصوص افراد عامل بیان نمود : افراد عامل مسئولیت پذیر بوده و خواهان تاثیر بر دیگرانند تا کنترل دیگران، ضمن اینکه این افراد را می توان با نگرانی هایشان شناخت، بدین صورت که این افراد نگرانی ها را به دو قسمت قابل تغییر و اثر گذار و نیز نگرانی هایی که نمی توان در آن ها نفوذ کرد تقسیم نموده و سعی در رفع و درمان دسته اول نگرانی ها از طریق افزایش حوزه نفوذ خود دارند.

در پایان حاضرین در دوره، اصل ابتدایی این کتاب ( عامل بودن) را با بیان جملات الگو تمرین نمودند و به بحث وتبادل نظر در خصوص مباحث دوره پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 133868
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه