بازدید استاندار کرمان و مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از مجتمع کشت و صنعت هامون
در بازدید دکتر فدائی استاندار کرمان به همراه مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از مجتمع کشت و صنعت هامون مسائل مرتبط با ایجاد جاده دسترسی و واگذاری زمین برای پارکینگ و تعمیرگاه این مجموعه بررسی و تصمیمگیری شد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،، استاندار کرمان صبح ۱۶ خرداد ماه از دامپروری و کارخانه لبنیات مجتمع کشت و صنعت ' هامون' واقع در ابتدای جاده ماهان بازدید کرد. در این بازدید که مدیر کل جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری کرمان، مدیرکل دامپزشکی استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان، مدیر امور شعب بانک کشاورزی و معاونان اداره کل راه و شهرسازی حضور داشتند، گزارشی از فرآیند تولید محصول سالم از علوفه، پرورش دام، تولید شیر و محصولات لبنی توسط آقای خلیلیزاده مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت ارائه گردید.
دکتر محمدجواد فدائی استاندار کرمان در این بازدید اهمیت کمک به تولیدکنندگان را با توجه به سال 'جهش تولید'یادآور شد و بیان داشت: وظیفه ما کمک و تسهیل امر مرتبط با تولیدکنندگان و صنایع به جهت رونق اقتصادی و در کنار آن ایجاد اشتغال و توسعه استان است.
استاندار کرمان ضمن اشاره به درخواستهای مطرح شده از سوی مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت هامون، دستورات لازم را برای اعطای مجوز زمین پارکینگ و تعمیرگاه و همچنین واگذاری اسناد اراضی در اختیار مجتمع را صادر کرد.
لازم به ذکر است، مجتمع کشت و صنعت هامون زنجیره تولید شیر تا انواع محصولات لبنی را در استان کرمان دارد. ۱۷۰۰ راس گاو و گوساله در دامپروری این مجتمع پرورش داده می شود که ۷۰۰ راس گاو دوشا هستند و روزانه ۲۶ تن تولید شیر دارند.
به گفته عباس سعیدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، روزانه ۶۰۰ تن و سالانه ۲۲۰ هزار تن شیر توسط دامداریهای متعدد در استان کرمان تولید میشود.
نظر دهید