یکشنبه 08 تیر 1404

flag
  • 1404/03/26 - 11:04
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای پایش سلامت و ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استانکرمان،  دکتر مینا قاضی زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپـزشـکی استان کرمان گفت: هدف اصلی پایش شیر خام ارتقای سلامت عمومی، حصول اطمینان از ایمنی مواد لبنی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از این فرآورده میباشد.

وی افزود:در همین راستا ضمن اجرای دو برنامه عملیاتی پایش سلامت و ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام در سال ۱۴۰۳ تعداد ۹۰ نمونه از دامداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر جهت انجام آزمایشات میکروبی و شمارش سلولهای سوماتیک، پایش آفلاتوکسین m1 و انجام ۹۰۰ مورد آزمایش تقلبات اخذ گردید.

دکتر قاضی زاده با اعلام اینکه اجرای این روند در سال ۱۴۰۴ نیز در دست اقدام میباشد، ادامه داد: همچنین در سال گذشته  تعداد ۲۶ نمونه شیر خام از دامداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر، جمع آوری و با رعایت زنجیره سرد و آمادهسازی مناسب به منظور اجرای برنامه ملی پایش باقیمانده دارو، آفت کش ها و آلایندهها به مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی ارسال گردیده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340589
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور