اجرای پایش سلامت و ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپـزشـکی استان کرمان گفت: هدف اصلی پایش شیر خام ارتقای سلامت عمومی، حصول اطمینان از ایمنی مواد لبنی و پیشگیری از بیماریهای منتقله از این فرآورده میباشد.
وی افزود:در همین راستا ضمن اجرای دو برنامه عملیاتی پایش سلامت و ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام در سال ۱۴۰۳ تعداد ۹۰ نمونه از دامداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر جهت انجام آزمایشات میکروبی و شمارش سلولهای سوماتیک، پایش آفلاتوکسین m1 و انجام ۹۰۰ مورد آزمایش تقلبات اخذ گردید.
دکتر قاضی زاده با اعلام اینکه اجرای این روند در سال ۱۴۰۴ نیز در دست اقدام میباشد، ادامه داد: همچنین در سال گذشته تعداد ۲۶ نمونه شیر خام از دامداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر، جمع آوری و با رعایت زنجیره سرد و آمادهسازی مناسب به منظور اجرای برنامه ملی پایش باقیمانده دارو، آفت کش ها و آلایندهها به مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی ارسال گردیده است.
نظر دهید