روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد :
آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از 15اردیبهشت ماه آغاز گردید و تا 17 خرداد ماه ادامه دارد.
.JPG_5484.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر جواد نگارستانی مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان داشت: نیروهای اداره کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی به کار میگیرند.
وی تصریح کرد: 41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می کنند.
دکتر نگارستانی گفت: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها و ... و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور ، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.
این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستان ها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه ای حمل فراورده دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فراورده های دامی در این ایام خبر داد.
وی افزود: روسا کلیه شبکه های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده ،بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ...اعمال می شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد میکنند.
وی در پایان اظهارکرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و...) مراتب را به شماره تلفن 1512 و شماره پیامک 3000231512 گزارش نمایند.
نظر دهید