• 1398/02/15 - 09:34
  • تعداد بازدید : 721
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد :

آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از 15اردیبهشت ماه آغاز گردید و تا 17 خرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر جواد نگارستانی مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان داشت: نیروهای اداره‌ کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی به کار می‌گیرند.

وی تصریح کرد:  41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می کنند.

دکتر نگارستانی گفت: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها و ... و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور ، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.

این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستان ها جهت صدور مجوز بهداشتی قرنطینه ای حمل فراورده دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فراورده های دامی در این ایام خبر داد.

وی افزود: روسا کلیه شبکه های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده ،بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ...اعمال می شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد می‌کنند.

وی در پایان اظهارکرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و...) مراتب را به شماره تلفن 1512 و شماره پیامک 3000231512 گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129242
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه