• 1397/03/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 250
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی در سیرجان اجرا شد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان از برقراری طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،  دکتر علیرضا زینلی پور افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان به‌ منظور تامین امنیت غذایی شهروندان سیرجانی در این شهرستان آغاز شد.

وی اظهار داشت: یکی از اهداف طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی عرضه شده در سطح شهرستان سیرجان است.

وی تصریح کرد: نظارت و بازرسی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌ های خام دامی در واحدهای کشتارگاه‌ دام و طیور، سردخانه ‌ها، مراکز بسته ‌بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح بر عهده هشت اکیپ ثابت و سیار در این شهرستان است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان اظهار داشت: کنترل فرآورده ‌های خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآورده ‌های خام دامی غیر بهداشتی از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.

وی تاکید کرد: عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، مرغ قطعه‌ بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده ‌های بسته‌ بندی غیرمجاز بدون تاریخ تولید، عرضه آلایش خوراکی دام و طیور بدون بسته بندی انقضا و کد دامپزشکی ممنوع است.

زینلی پور افزود: شایسته است تمام شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ‌های غذازاد و همچنین بیمار‌های مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بویژه موارد تخلف مذکور، مراتب را در این شهرستان با شماره ‌تلفن‌ 42305036 (شبکه دامپزشکی سیرجان)، اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 58134
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه