• 1398/01/20 - 13:10
  • تعداد بازدید : 467
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی ارزوئیه خبر داد :

ضبط ومعدوم سازی 35 کیلو گرم گوشت قرمز ومرغ فاسد ،تاریخ گذشته از یک رستوران در ارزوئیه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، صولت معتمدی پور اظهار کرد : طی بازید از یک رستوران مقدار 35 کیلو گرم گوشت قرمز ومرغ گرم فاسد ،تاریخ گذشته کشف،ضبط و معدوم سازی گردید.

وی خاطر نشان کرد : دراین بازرسی گوشت قرمز، گوشت قطعه بندی شده مرغ که تماما" فاسد،مرغ گرم منجمد شده که از انجماد خارج شده و تاریخ آنها منقضی شده بود کشف گردید.
وی بیان کرد : در اثر بی توجه ای مسئول رستوران به دمای سردخانه وشرایط نگهداری فرآورده ها باعث یروز این حادثه شده بود .
وی گفت: مرغ گرم باید در دمای 0-4 درجه سانتی گراد نگه د اری ومدت زمان ماندگاری 72 ساعت است و گوشت گرم مورد نیاز باید از قصابی های مجاز تهیه گردد .
وی تاکید کرد :بازرسی ونظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی دامپزشکی می باشد . و از شهروندان تقاضا کرد چنانچه موارد غیر بهداشتی مشاهده نمودند با شماره42480883،42481742  تماس گیرند .

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان ارزوئیه
  • کد خبر : 8496
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید