رئیس شبکه دامپزشکی ارزوئیه خبر داد:
خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو با گرم شدن هوا
رئیس شبکه دامپزشکی ارزوئیه گفت : با گرم شدن هوا خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو افزایش می یابد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/33/IMG_20180519_104438 (Copy).jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، صولت معتمدی پور گفت : با شروع فصل گرم خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو افزایش می یابد در این راستا دامپزشکی ارزوئیه با همکاری دهیاری ها اقدام به سم پاشی وبرگزاری کلاس های آموزشی نموده است واین برنامه درحال اجرا می باشد . و تاکنون 93110 متر مربع جایگاه دام سم پاشی گردیده است .
معتمدی پور با اشاره به گستردگی منطقه وکمبود برخی امکانات افزود : دامداران محترم با مراجعه به داروخانه های دامپزشکی وتهیه سم می توانند نسبت به سم پاشی جایگاه وبدن دام جهت از بین بردن کنه ها دراسرع وقت اقدام کنند .
وی گفت :تب کریمه کنگو یک بیماری کشنده می باشد که از طریق گزش مستقیم کنه ناقل ویروس وهمچنین تماس انسان با خون ویا لاشه و گوشت دام آلوده به بیماری، به انسان منقل می شود. بیماری به شدت مسری بوده وبین 10تا40درصد قابلیت مرگ ومیر دارد .
وی علائم بیماری را این چنین بیان نمود:تب ناگهانی وشدید،درد شدید عضلانی،سفتی ودرد عضلات گردن رخوت شدید،حساسیت به نور،سردرد،دردشکمی،بزرگی کبد
صولت معتمدی پورخاطر نشان کرد: شهروندانی که در خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش های بهداشتی شامل دستکش،عینک و ماسک اقدام به کشتار دام کرده وافرادی که گوشت تازه تولید شده در خارج از کشتارگاه را تهیه می کنند بیشتر از سایر افراد در معرض این بیماری قرار دارند .
وی ادامه داد: برای جلو گیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان باید لاشه دام پس از کشتار به مدت حداقل 24ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری شود .
وی در پایان از دامداران محترم تقاضا نمود که با اکیپ های سم پاشی همکاری لازم را داشته باشند .
نظر دهید