سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:
هدف دامپزشکی، حمایت از تولید ملی و تولید کنندگان است
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست قرارگاه امنیت غذایی استان با حضور مهندس محمدی بازرس ویژه وزارتخانه جهاد کشاورزی کشور، داوود بیگلری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مهندس مسعودی مدیر کل پشتیبانی امور دام استان کرمان، مهندس اسماعیلی معاون دام سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، مهندس فیروزی معاون طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، مهندس مهدی مدیر عامل اتحادیه مرغداران استان کرمان و تعدادی از روسای مربوط به حوزه طیور استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست توضیحاتی در خصوص وضعیت مرغ، وضعیت وضعیت جوجه ریزی در استان و نیز گرانی جوجه یک روزه در استان ایراد شد.
در ادامه دکتر صدیقه کاظمی نیا سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان در خصوص ضریب مرغ توضیحاتی را ارائه نمود و گفت: هدف دامپزشکی، حمایت از تولید ملی و تولید کنندگان است لذا می بایست قیمت گذاری جوجه یکروزه به نحوی باشد که تولیدکننده متزلزل نشود و حفظ گردد.
دکتر کاظمی نیا افزود: دامپزشکی با ایجاد فضای مطلوب برای تولید کنندگان بخشهای مختلف، امنیت و سلامت غذایی را برای مصرف کنندگان به ارمغان می اورد.
وی با اشاره به چالش های موجود در صنعت طیور استان گفت: در استان با چالش هایی از جمله کمبود گله های اجداد، ارتفاع زیاد، آب و هوای خشک و وجود دلالان در توزیع نهاده و واکسن های طیور، چند سنی بودن طیور در فارم ها روبرو هستیم.
داوود بیگلری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ضمن عرض خیر مقدم و قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: لازم است مشکلات صنعت طیور استان، با تعامل و همکاری ما بین تولید کننده و تمامی دستگاه های مربوط( جهادکشاورزی، دامپزشکی و ...) و در نظر گرفتن وضعیت موجود استان، در اسرع وقت حل گردد.
وی گفت: لازم است امکانات موجود ارتقا یابد و حضور میدانی در عرصهها داشته باشیم تا از نزدیک مسائل مردم را درک کنیم و بیش از پیش هدایت گری و تولی گری نماییم.
محمدی بازرس ویژه وزارت جهاد کشاورزی کشور اعلام کرد: ما همچون چوب دو سر سوخته باید تولید کننده را حفظ کنیم، ضمن اینکه باید منافع مصرف کننده نیز حفظ گردد بنحوی که تولیدکننده متضرر نگردد.
وی در خصوص دستورالعمل نظارت و عرضه گوشت مرغ توضیحات مفصلی ارائه کرد و مواردی از جمله حضور مستمر نیروها در مرغداری ها، سن مرغ کشتارشده، بررسی گواهی های حمل مرغ زنده، استعلام قیمت مرغ زنده ، حضور مستمر نیروها در کشتارگاه های طیور، نظارت دقیق بر فرایند کشتار مرغ (ورودی و خروجی)، جلوگیری از قطعه بندی مرغ در مراکز عرضه، لزوم کاهش ضایعات مرغ، کنترل و اخذ تاییدیه مجوز ارسالی لاشه مرغ به میادین مربوط، بررسی میزان لاشه مرغ ارسال شده به میادین عرضه و تطابق با مدت مشابه سال گذشته، بررسی قیمت مرغ تازه و منجمد در میادین عرضه تامین کننده مرغ استان و نیز کشتارگاه ها و فروشگاه های زنجیره ای، نصب تابلوی اطلاع رسانی قیمت مرغ در کشتارگاه را تبیین نمود.
محمدی اعلام کرد: پشتیبانی امور دام با توزیع به موقع مرغ منجمد به بازار سبب حل مشکلات مربوط کمبود مرغ خواهد شد .
لازم به ذکر است بعد از این نشست مهندس محمدی بازرس ویژه وزارتخانه جهاد کشاورزی کشور، داوود بیگلری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، دکتر مهدی زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، مهندس موسوی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کرمان از کشتارگاه های طیور عرب و آراز، مراکز عرضه سطح شهر و مرغداری های استان بازدید کردند و از نزدیک در جریان مسایل مربوط به صنعت طیور( قیمت مرغ زنده و کشتارشده در کشتارگاه ها و مراکز عرضه، تلفات موجود طیور در مرغداری ها، موجودی مرغ استان و ...) قرار گرفتند.
نظر دهید