شهروندان گنبکی در خرید و نگهداری ماهی قرمز به توصیههای بهداشتی دامپزشکی توجه کنند و این توصیهها را جدی بگیرند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان گنبکی اظهار کرد: شهروندان ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید ماهیان دارای شنای غیرفعال و بی حال و دارای لکههای سفید و قرمز در روی پوست بدن خودداری نمایند.
وی خاطرنشان کرد: خانوادهها از کودکان خود بخواهند از دست زدن و بازی کردن با ماهی خودداری کنند زیرا ممکن است عوامل بیماری زای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل کنند.
ملکوتی در خصوص نحوه نگهداری ماهی قرمز گفت: ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز برای تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است و بهترین دمای آب نگهداری ماهی را ۲۶- ۲۲ درجه سانتی گراد است که برای تعویض آب هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره همه آب خودداری شود، ضمن اینکه در هنگام تعویض آب و ... افراد خصوصا با سابقه بیماری و یا حساسیتهای پوستی از دستکش استفاده شود.
وی در پایان افزود: شهروندان پس از پایان ایام تعطیلات نوروز از رها سازی ماهیان قرمز در منابع آبی آزاد همچون جویبارها و رودخانهها و دریاچهها به طور جدی خوداری کنند، زیرا میتواند مشکلات بهداشتی و زیست محیطی جدی را پدید آورد و بهترین مکان برای آزادسازی این ماهیان محلهایی است که توسط شهرداری برای این کار اختصاص مییابد
نظر دهید