• 1402/12/14 - 13:16
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت های بهداشتی برمراکز عرضه فرآورده های خام دامی توسط شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان به نقل از رییس این شبکه دامپزشکی خبر داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان با حضور ۴ اکیپ ثابت و سیار از کارشناسان نظارت و بازرسی بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی آغاز شد.

دکتر امیرحسین همتی گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت کنترل و نظارت بهداشتی بر زنجیره تولید و تامین گوشت و فرآورده های خام دامی به لحاظ حفظ سلامت در ایام تعطیلات نوروز و مبارک رمضان و در راستای وظایف و مسئولیت های دامپزشکی در تضمین سلامت این فرآورده ها و اطمینان خاطر بیشتر به مردم و با توجه به افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه ناشی از افزایش مصرف در ایام مذکور، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی. از ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان در روز ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

وی افزود: در اجرای این طرح، کارشناسان و بازرسان در قالب ۴ اکیپ ساماندهی شده است و روزانه وظیفه نظارت بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان و بخش های تابع را بر عهده دارند.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان به شهروندان توصیه کرد فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، تخم بلدرچین، ماهی و سایر فرآورده ها را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضا، مشخصات کامل تولید کننده، مهر و برچسب نظارتی دامپزشکی توجه کنند.

همتی اظهار کرد: با توجه به مخاطرات بهداشتی زیاد، شهروندان از خرید فرآورده های خام دامی فاقد هویت و محصولات عرضه شده توسط افراد دوره گرد و ماشین های سیار خوداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و یا تخلف بهداشتی، مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع و یا از طریق تماس با شماره تلفن های ۳۳۴۹۴۴۰۱-۳۳۴۹۴۴۰۲ گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کوهبنان
  • کد خبر : 315940
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید