• 1394/06/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 151
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به مناسبت عید سعید قربان45 اکیپ ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی استان کرمان بر سلامت دامهای نذری نظارت دارند

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان از اجرای طرح تشدید نظارت بر سلامت دامهای قربانی در عید سعید قربان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی ضمن تبریک عید سعید قربان با اشاره به افزایش تقاضاء جهت خرید دام زنده در ایام خاص مانند عید قربان گفت: مردم عزیز باید دامهای نه گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی ضمن تبریک عید سعید قربان با اشاره به افزایش تقاضاء جهت خرید دام زنده در ایام خاص مانند عید قربان گفت: مردم عزیز باید دامهای نذری خود را حتی الامکان از دامداریهای تحت پوشش دامپزشکی خریداری نمایند.وی افزود: همچنین به مردم شریف استان توصیه می شود در هنگام خرید دام به علائمی چون لنگش، سرفه، آبریزش از دهان و بینی، زخم در دهان و بین سم ها، تنفس غیر معمول، ضعف و بیحالی و... در دامها توجه نمایند.مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با تذکر این نکته که در زمان افزایش تقاضاء امکان سوء استفاده برخی افراد سودجو نیز وجود دارد گفت: توصیه می شود مردم از خرید دام از خودروهای سیار و دامداریهای غیر بهداشتی خودداری کنند.وی افزود: در راستای تامین سلامت دام های نذری با همکاری شهرداری های شهرهای مختلف استان مکانهایی جهت عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی از جمله میادین دام جنب کشتارگاه های دام استان در نظر گرفته شده است.دکتر رشیدی یکی از مخاطرات کشتار دام در خارج از کشتارگاه را علاوه بر مخاطرات زیست محیطی، احتمال درگیری با بیماریهای مشترک بین انسان و دام دانست و بیان داشت: سلامت دام قربانی، کشتار دام در کشتارگاه و حمل نقل بهداشتی گوشت، از نکات تعیین کننده در تامین سلامت گوشت هستند.وی با بیان اینکه در روز عیدسعید قربان تمام کشتارگاههای دام استان از ساعت 7 صبح لغایت 13 باز هستند ادامه داد: 17 اکیپ ثابت و 28 اکیپ سیار بهداشتی دامپزشکی در روز عید قربان بر سلامت دام قربانی و گوشت استحصالی این دامها نظارت می نمایند.مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اظهار داشت: همچنین 92 نفر نیروی دامپزشکی از جمله 30 نفر دکتر دامپزشک، 48 نفر بازرس بهداشتی و 14 نفر ناظر شرعی در قالب 45 اکیپ برای انجام امر مذکور ساماندهی شده اند.وی با اشاره به اینکه بعضی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، در دام علائم بالینی خاصی ندارند تصریح نمود: جهت پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، مصرف کنندگان بایستی گوشت دام تازه کشتار شده و آلایش آن  را حداقل بمدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس قطعه قطعه و مصرف نمایند.وی در پایان اظهار داشت: مردم شریف استان می توانند از طریق شماره تماس چهار رقمی 1512-0341 و شماره تلفن شبکه های دامپزشکی شهرستان مربوطه با کارشناسان دامپزشکی تماس حاصل نمایند.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 180733
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید