• 1403/11/17 - 11:30
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی نظارت بر فرآورده های خام دامی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دوره آموزشی نظارت بر فرآورده های خام دامی تحت عنوان"اصول بهداشت در مراکز بسته‌بندی فراورده خام دامی و کلاس آموزشی اصول بسته‌بندی و تاثیرات آن بر ماندگاری فرورده‌های خام دامی" در محل سالن شهید یوسف زاده اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار شد.

در ابتدای دوره دکتر هادی ابراهیم‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان شرایط نگهداری و بسته‌بندی فراورده های خام دامی را به طور تفصیلی شرح داد.

وی انواع بسته‌بندی، عمر ماندگاری فراورده‌های خام دامی، اصولی ساخت و ساز مراکز بسته‌بندی و ... را تشریح نمود.

 دکتر محمد جانباز رئیس آموزش ترویج اداره کل دامپزشکی استان کرمان به اهمیت آموزش مسائل فنی در جهت ارتقای سطح علمی و اثربخشی و ایجاد بهره‌وری از اطلاعات روز دنیا اشاره نمود و گفت: تداوم منظم برگزاری کلاس‌های بهداشتی دامپزشکی یکی از عوامل ارتقای سلامت عمومی جامعه می باشد.

این دوره آموزشی با پرسش و پاسخ مابین استاد و کارشناسان نظارت بر فرآورده خام دامی همراه بود.

لازم به ذکر است این دوره آموزشی به همت اداره آموزش و ترویج برگزار شد و گواهی بهداشتی به شرکت کنندگان در دوره مذکور صادر خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 333188
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید