تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز در شهرستان بم
مسعود اسدی پور رئیس اداره دامپزشکی بم با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز گفت: امسال نیز همانند سالهای گذشته علاوه بر کنترل بهداشتی مراکز تحت نظارت در طول سال، در ایام نوروز نیز طرح تشدید نظارت با هدف بازدید بهداشتی مراکز تولید فرآورده های خام دامی جهت ارتقای بهداشت و سلامت جامعه به اجرا گذاشته می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،وی در ادامه افزود: طی روزهای 25 اسفند ماه لغایت 16فروردین ماه تعداد 2 اکیپ سیار و 1 اکیپ ثابت در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان بم نظارت می کنند.
اسدی پور با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز و افزایش میزان تقاضا برای خرید فرآورده های خام دامی (شامل: گوشت قرمز، گوشت سفید، عسل، شیر، آلایش خوراکی دام و طیور، فراورده های شیلاتی مانند ماهی و میگو) بیان کرد: از مراکز توزیع و عرضه، کشتارگاه های دام و طیور، رستورانها، خودروهای حمل گوشت، مراکز فروش شیر و مشتقات لبنی در سطح شهرستان بصورت فراگیر و بر اساس برنامه تدوین شده اقدامات نظارتی و بازرسی انجام می گیرد.
مسععود اسدی پور اظهار داشت : از ابتدای امسال تا کنون تعداد3610 بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی انجام گرفته است و طی این بازدید ها مقدار 2500کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی و فاسد ضبط و معدوم سازی گردیده است و نیز 5 مورد متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: مردم در هنگام خرید گوشت از مراکز عرضه به مهر و لیبل دامپزشکی موجود بر لاشه توجه کنند و نیز علاوه بر آن در فرآورده های بسته بندی بایستی نام شرکت، تاریخ تولید و انقضاءو نوع گوشت( گوشت تازه کشتار روز و یا گوشت منجمد) درج شده باشد.
این مقام مسؤل در پایان با تأکید بر اینکه مردم خود بعنوان ناظرین بهداشتی دامپزشکی می توانند گزارشهای خود را به شبکه دامپزشکی شهرستان با شماره 034-44213744 اعلام کنند.
نظر دهید