نظارت بهداشتی دامپزشکی بم بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی
مسعود اسدی پور رئیس دامپزشکی شهرستان بم ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام محرم گفت: با توجه به ضرورت رعایت و اعمال پروتکل های پیشگیری از بیماری کووید 19 دامپزشکی شهرستان بم طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده خام دامی ، رستورانها، آشپزخانه ها، محل های عزاداری و ... در ایام ماه محرم بویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی را خواهد داشت .
اسدی پور به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در حفظ بهداشت و سلامت جامعه اشاره کرد ه و ی اشاره کرد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآورده های دامی و لبنی سالم تحقق می یابد.
این مقام مسؤل افزود: در شهرستان بم مر ا کز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها و تالار ها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان شبکه قرار می گیرند و با متخلفین از مو ازین بهداشتی بشدت برخورد می شود و فرآورده های خام دامی فاسد و غیر به داشتی جمع آوری و معدوم می گردند و امکان ادامه فعالیت واحدهای متخلف را مشروط به رفع نواقص بهداشتی مورد تذکر دانست و گفت: صاحبان این مراکز با گذراندن مراحل قانونی و اجرای تعهدات در زمینه رعایت نکات بهداشتی می توانند به فعالیت صنفی خود ادامه دهند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) در اثر تماس با گوشت، خون و سایرقسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن کشتار دام به صورت غیربهداشتی در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد، شهروندان و خاصه از بانیان ه یئ ت ها خواست، گوشت استحصالی را مدت 24 ساعت قبل از طبخ حتما در دمای یخچال ( 0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری کنند .
رئیس دامپزشکی شهرستان بم از همشهریان محترم ، هیئت امنای مساجد و هیئت های عزاداری با اتاکید بر پرهیز از ذبح دام در مساجد، تکایا و هیئتها و معابر عمومی و توصیه بر انجام کشتار بهداشتی در محل کشتارگاه دام تحت نظارت بازرسین د امپزشکی درخواست نمود که هر گونه تخلف بهداشتی با منشاء دامی را به شبکه دامپزشکی شهرستان به شماره تلفن 44213 7 44 اطلاع دهند تا برخورد قانونی با متخلفین صورت گیرد .
نظر دهید