قطعه بندی گوشت مرغ، طعم دار کردن و ... در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ممنوع شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان قطعه بندی گوشت مرغ، طعم دار کردن و ... در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ممنوع شد.
اسدی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بم گفت: به منظور پیشگیری از خطرات بهداشتی بویژه بیماری کرونا از طریق فرآورده های خام دامی به مصرف کنندگان، در این راستا قطعه بندی گوشت مرغ بصورت فله، فرآوری، شنیسل، طعم دار کردن، تهیه جوجه کباب ی گوشت مرغ فله و ... در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ممنوع است.
اسدی پور عنوان کرد: گرچه بیماری کرونا هیچ ارتباطی با دام زنده و لبنیات ندارد و تا کنون هیچ موردی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از دام به انسان ثابت و گزارش نشده است اما امکان آلوده شدن گوشت و فرآورده های پروتئینی بصورت ثانویه و از طریق فرد آلوده به بیماری کرونا در حین کار از طریق تر شحات سرفه و عطسه می تواند وجود داشته باشد.
این مقام مسؤل تصریح کرد: همشهریان عزیز فرآورده های خام دامی را بصورت بسته بندی و دارای پروانه بهداشتی بهره برداری از مراکز معتبر خریداری کنند و نیز اشاره کرد به اینکه گوشت ها باید حتما بصورت کامل پخته شده مصرف کنند و نیز تأکید کرد شیر خام را بجوشانید و بعد مصرف کنید.
وی در پایان از شهروندان محترم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند از طریق شماره 44213744 موارد را اعلام نمایند تا پیگیری های لازم صورت پذیرد.
نظر دهید