• 1402/01/05 - 06:52
  • تعداد بازدید : 319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های دامپزشکی بم برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز گفت:ماهیان قرمز می‌توانند در شرایط خاص و در صورت عدم رعایت بهداشت ناقل بیماری‌های مشترکی چون سل، بیماری‌های پوستی و مشکلات گوارشی باشند. کودکان و سالمندان باید از دست زدن به ماهی خودداری کنند و در صورت لزوم پس از تماس با ماهی یا ظروف نگهداری آن دست‌های خود را با آب و مواد شوینده بشویند و از تماس دست آلوده با چشم، دهان و صورت خودداری کنند.

اسدی پور گفت: باید از خرید ماهیانی که باله های به صورت تاخورده و جمع شده دارند، ماهیانی که اطراف دهان یا سطح بدن آنان لکه‌های پنبه مانند و زخم یا لکه‌های سفید مایل به خاکستری یا قرمز یا بدنی رنگ پریده و لکه لکه شده دارند و ماهی‌های بی قرار که پیوسته بدن خود را به اطراف بمالند یا چشم‌ها به صورت یک طرفه یا دو طرفه بیرون زده باشد و پولک‌های آنها ریخته شده پرهیز کنند.
 وی در این خصوص افزود: باید از خرید ماهی در مراکزی که ماهی‌ها را به صورت متراکم و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی از قبیل شرایط نامناسب اکسیژنی و دمایی آب نگهداری می‌کنند خودداری کنند و غذا دهی به ماهی قرمز بهتر است در دو نوبت در روز انجام شود به گونه‌ای که ماهی آن را مصرف کند و باقیمانده آن در ته ظرف باقی نماند همچنین غذا دادن بیش از حد به ماهی باعث ته نشین شدن مواد آلی و دفع آن در ظرف شده که ممکن است به مسمومیت ماهی بینجامد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بم
  • کد خبر : 298880
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید