تشدید نظارتهای بهداشتی اداره دامپزشکی بم بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، مسعود اسدی پوراز تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و افزایش عرضه و تقاضا در بازار، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می یابد.
اسدی پور اظهار داشت: در ایام ماه مبارک رمضان شبکه دامپزشکی شهرستان بم به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر انواع گوشت و فرآورده های خام دامی تعداد3 اکیپ گشت زنی منظم در سطح شهر اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش می نماید و با اجرای این طرح های ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات خواهیم بود.
مسعود اسدی پور تصریح کرد: از جمله وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حمل و نقل ، نگهداری ، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که این امر بصورت مستمر در طی سال به منظور حفظ سلامت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام می شود که نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا دارد.
وی با اشاره به اینکه کنترل و نظارت های مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت: شهروندان در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی بسته بندی ها و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی با شماره تلفن 034-44213744 تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.
نظر دهید