اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز در شهرستان بافت
رئیس اداره دامپزشکی بافت از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان از 25اسفند ماه سال جاری لغایت 17فروردین سال 1398خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر پویا امجد اعلام داشت : در راستای تامین سلامت و کیفیت بهداشتی گوشت و سایر فرآورده های پروتینی ،از کلیه مراكز عرضه فرآوردههای خام دامی اعم از قصابی ها و مرغ و ماهی فروشی ها ، رستوران ها ، چلوکبابی ها و همچنین کشتارگاه دام شهرستان توسط بازرسان این شبکه ، بازدید به عمل می آید.
وی اذعان کرد : در ایام نوروز، کشیک اداری و گشت نظارتی این شبکه در سطح شهر برقرار و فعال است ودراین طرح 2اکیپ ثابت و2 اکیپ سیار دامپزشکی در دو شیفت کاری صبح وعصر بر مراکز عرضه محصولات خام دامی ،و کشتارگاه دام شهرستان نظارت وکنترل ویژه دارند .
دکتر امجدی تاکید کرد :همشهریان گرامی ومسافران نوروزی ، فرآورده های خام دامی ،گوشت قرمز وگوشت سفید مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید ، انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاه الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند و در صورت مواجه با هرگونه تخلف بهداشتی ، مراتب را از طریق شماره تلفن 42423710به شبکه دامپزشکی بافت اطلاع دهند.
نظر دهید