سمپاشی کشتارگاه دام شهر بافت با هدف پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو
دکتر سمیه صادقی بیان داشت: باتوجه به افزایش دمای هوا و ازدیاد جمعیت کنه ها و در راستای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، همچون سالهای گذشته، سمپاشی دوره ای سالن کشتارگاه دام و محوطه آن مرتب انجام می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بافت تصریح کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام میباشد که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان به آن مبتلا خواهد شد.
دکتر صادقی تأکید کرد: شهروندان گرامی ضمن رعایت اصول بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو، گوشت مورد نیاز خودرا از اماکن مجاز و تحت نظارت دامپزشکی که دارای مهر و لیبل دامپزشکی باشندخریداری کنند وگوشت قرمز مصرفی خود را قبل از مصرف به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد( دمای یخچال) نگهداری کنند و از خوردن جگر یا گوشت خام و نیم پز جدا خودداری نمایند.
نظر دهید