رئیس اداره دامپزشکی بافت اعلام کرد:
مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی به تاریخ مصرف آن توجه کنند.
رئیس اداره دامپزشکی بافت گفت: مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی جهت حفظ سلامت جسمی خود و پیشگیری از بیماری ها حتما به تاریخ مصرف این فرآورده ها توجه جدی داشته باشند.
 (Copy).jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر پویا امجدی بیان کرد: تاریخ تولیدوانقضا تمامی فرآورده های خام دامی تحت نظارت سازمان دامپزشکی اعم از ؛ گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، مرغ و گوشت قرمز منجمد بر روی آن درج شده است.
وی تاکید کرد: تاریخ مصرف گوشت مرغ گرم 72 ساعت از زمان تولید، جگر مرغ گرم 48 ساعت، تخم مرغ 30 روز، گوشت قرمز و مرغ منجمد نیز یک سال پس از تولید است.
دکتر امجدی اذعان کرد:اتمام تاریخ مصرف گوشت قرمز گاو و گوسفنددر قصابی ها به ترتیب پنج و سه روز میباشد.
وی اظهارکرد: مصرف کنندگان گرامی به تاریخ مصرف فرآورده های بیان شده دقت کافی داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، مراتب رابه شبکه دامپزشکی شهرستان بافت ازطریق شماره تلفن 42423710اطلاع دهند.
نظر دهید