• 1399/06/06 - 08:19
  • تعداد بازدید : 379
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جدی گرفتن پروتکل های بهداشتی در خصوص ذبح دام قربانی در تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان دکتر علیرضا اسلامی رئیس دامپزشکی راور گفت:‌ به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ذبح دام های قربانی در دهه محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی فقط درکشتارگاه انجام می شود.

دکتر اسلامی ضمن عرض تسلیت و قبولی عزادری ها به مناسبت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا با اشاره به افزایش شیوع بیماری ویروس کرونا و تب کریمه کنگو خطاب به مردم و شهروندان افزود: افرادی که ذبح دام" قربانی "دارند حتما بایستی پروتکل‌های بهداشت فردی و اجتماعی و تذکرات دامپزشکی مبنی بر پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و تب کریمه کنگو را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: طبق سنوات گذشته برای پیشگیری از هر گونه آلودگی و انتقال بیماری مشترک بین انسان و دام و برابر هماهنگی‌های بعمل آمده کشتارگاه دام شهرستان دام های قربانی شهروندان را در تاسوعا و عاشورای حسینی تحت نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی کشتار خواهند نمود که لازم است مردم و شهروندان از این ظرفیت بمنظور حفظ سلامتی خود، خانواده و جامعه بخوبی استفاده کنند.

رئیس دامپزشکی شهرستان راور اظهار کرد: به مردم توصیه می کنیم دام قربانی خود را حتماً در کشتارگاه ذبح نمایند  تا ذبح دام تحت شرایط شرعی و بهداشتی مدنظر دامپزشکی صورت گرفته که در اینصورت نیز حتماً پس از نگهداری لاشه دام بمدت24 ساعت در دمای یخچال، گوشت توزیع می شود.
اسلامی از ساماندهی 3 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در روز تاسوعا وعاشورای حسینی خبر داد و تاکید کرد:از شهروندان انتظار می‌رود، به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا، انجام ذبح دام قربانی را با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت  انجام دهند.

وی شماره تماس *33722638* دامپزشکی را بعنوان پل ارتباطی کارشناسان دامپزشکی و مردم  در روز تاسوعا و عاشورای حسینی اعلام کرد و ادامه داد: مهم تر اینکه در این ایام کرونایی تامین دام و حضور در محل های شلوغ می تواند انتشار بیماری کرونا را تشدید نماید و اضافه کرد علاوه بر بیماری تب مالت،  بیماری تب کریمه کنگو می‌توانند از طریق تماس با لاشه‌ حیوان به انسان انتقال یابند پس تنها راه جلوگیری از این بیماری ها این است که از کشتار غیر مجاز جلوگیری و از تماس با لاشه‌هایی که مورد تایید دامپزشکی قرار نگرفته‌اند، خودداری شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیماری تب کریمه کنگو در دام ها فاقد علامت بوده و تنها با رعایت  تمهیدات بهداشتی از جمله استفاده از  دستکش، ماسک، چکمه و لباس کار است که می توان حداقل تماس با لاشه‌ها و کنه‌ها از انتقال بیماری به انسان جلوگیری بعمل آورد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان راور
  • کد خبر : 255120
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید