اطلاعیه شبکه دامپزشکی زرند برای حفظ بهداشت در ایام محرم:
توصیه های بهداشتی را جدی بگیرید
شبکه دامپزشکی زرند طی اطلاعیه ای ضمن اعلام انجام نظارت بهداشتی و شرعی در کشتارگاه ویژه این ایام، مردم را به رعایت جدی موارد بهداشتی در ارتباط با ذبح دام و مصرف گوشت تازه توصیه کرد.
به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی زرند، آقای لطفعلی پور رئیس شبکه ، طی اطلاعیه ای برنامه های این اداره برای نظارت بهداشتی در ایام عزاداری سید شهیدان را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است:
«ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان ، حضرت اباعبدا…الحسین(ع) ، به اطلاع همشهریان می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه ، شبکه دامپزشکی زرند آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی می باشند .
بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در اداره ، شهر و در محل کشتارگاه دام ، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و سلامتی شما مصرف کنندگان عزیز را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند نمود. »
لطفعلی پور در ادامه از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند:
۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند.
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
۴- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.
نظر دهید