• 1402/03/27 - 07:38
  • تعداد بازدید : 415
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان صورت گرفت:

برگزاری دوره آموزشی اصول بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاه های دام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، باتوجه به اهمیت نظارت بهداشتی گوشت، دوره آموزشی اصول بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاه های دام با حضور بازرسین شاغل در کشتارگاه های دام استان کرمان در محل اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

در ابتدای این دوره دکتر مینا قاضی زاده، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان  مطالبی را درخصوص اهمیت شغلی بازرسین بهداشتی ارائه نمود و گفت: علاوه بر موضوع بازرسی و نظارت دامپزشکی، کشتارگاه ها محل شناسایی و ردیابی بسیاری از عوامل بیماری زا واگیر دامی و حتی قابل انتقال به انسان می باشد.

در ادامه مطالب آموزشی مدون جامع وکامل توسط مدرس این دوره دکتر حجت الله جعفری، معاون شبکه دامپزشکی شهرستان بم ارائه گردید.

وی در این دوره مباحثی را در خصوص فرآیند جمود نعشی، ساختار کشتارگاه، بازرسی قبل از کشتار،  نحوه بازرسی پس از کشتار بالاخص بازرسی آلایش های خوراکی وغیر خوراکی و نیز بازرسی عقده های لنفاوی و لاشه توضیحاتی جامع ارائه نمود.

دکتر جعفری همچنین  در خصوص علائم عمومی و اختصاصی لاشه ها و ضایعات کشتارگاهی و نیز نحوه قضاوت آنها مطالبی را ارائه نمود.

در پایان این دوره آموزشی دکتر محمد جانباز، رئیس اداره آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تشکر از مدرس دوره برای تدوین و تنظیم مطالب و ارائه این دوره، از بازرسین شاغل در کشتارگاه ها تقاضا نمود در روند بازرسی گوشت اهتمام و دقت لازم را داشته باشند و در اجرایی شدن مطالب ارائه شده و دستورالعمل و بخشنامه های سازمان دامپزشکی کشور اهتمام ورزند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303283
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید