با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی تاکنون،
6500 تن گوشت مرغ و 1250 تن گوشت قرمز پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در استان با نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، 6500 تن گوشت مرغ از ذبح حدود3 میلیون قطعه طیور استحصال و پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان از 14 اسفند ماه در قالب 50 اکیپ ثابت و سیار متشکل از دامپزشکان و بازرسین بهداشتی گوشت آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش تقاضا فراورده های خام دامی از سوی مردم و متعاقبا افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله مصرف گوشت مرغ طی ایام نوروز و حساسیت این فراورده خام دامی، با نظارت های انجام شده در تمامی کشتارگاه های طیور استان طی مدت یاد شده 12تن لاشه های طیور کشتارشده نیز به دلیل بیماری و ضبط بهداشتی از چرخه مصرف حذف شده است.
دکتر قاضی زاده اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی شهروندان، کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
وی گفت: در همین مدت و تحت نظارت بازرسین دامپزشکی در استان، 1250 تن گوشت قرمز بهداشتی حاصل از کشتار 23 هزار راس دام نیز در کشتارگاه های دام استان تولید و روانه بازار مصرف شده است و بیش از یک تن لاشه دام نیز بدلیل بیماری و عدم قابلیت مصرف ضبط و معدوم گردیده است.
دکتر قاضی زاده اظهار کرد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی با کلیه افرادی که به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پیگیری خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی از کلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق تماس با سامانه 1512 اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید