توصیه های بهداشتی دامپزشکی سیرجان برای اربعین حسینی
توصیه های بهداشتی دامپزشکی برای اربعین حسینی با اشاره به آغاز عملیات ارسال ملزومات مواکب، در اطلاعیه ای فهرستی از توصیههای ضروری برای خادمان مواکب منتشر نمود
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان گفت: موکب داران باید جهت سلامت خود و رائران به تاریخ تولید و انقضا، مهر و نشان سازمان دامپزشکی و محل نگهداری فرآوده های دامی توجه کنند.
دکتر محمد رضا صادقی پور بیان کرد: ستاد اربعین وزارت کشور با همکاری شهرداری از سازمان دامپزشکی برای شرکت در جلسات خود جهت سلامت مواد غذایی مورد استفاده زائرین دعوت کرده است که سازمان دامپزشکی طی این جلسات آمادگی خود را برای نظارت بر ذبح دام در مسیر و موکب های عزاداری و همچنین نظارت بهداشتی بر فرآورده های دامی اعلام کرده است.
ایشان با اشاره به اینکه دام هایی که کشتار می شوند حتما باید تحت نظارت اکیپ های سازمان دامپزشکی قرار بگیرند، ادامه داد: خریداری دام نیز باید از مکان های مجاز و میادین دام که توسط بنرها و سایر نشانه های اطلاع رسانی اعلام شده است، انجام شود.
وی عنوان کرد: کلیه محوله هایی که به کشور عراق صادر میشود، توسط کشور ایران مورد نظارت قرار می گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان تاکید کرد: زائرین حتما باید به تاریخ تولید و انقضاء، مهر و نشان سازمان دامپزشکی و محل نگهداری گوشت و فرآورده های دامی مورد استفاده خود درکشور عراق توجه داشته باشند.
وی ضمن اشاره به اینکه هم اکنون بیماری دامی خاصی در کشور عراق گزارش نشده است، اظهار داشت: بهتر است زائران با دام زنده و لاشه آن به طور مستقیم و از نزدیک ارتباط نداشته باشند.
صادقی با بیان اینکه با وجود فصل گرما کنه ها در دام ها بیشتر شده، گفت: توصیه می شود موکب داران و زائران از کشتار و مصرف دام خارج از کشتارگاه بپرهیزند.
وی افزود: زائران حتما باید از فرآورده های لبنی پاستوریزه و گوشتی که ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شده استفاده کنند. از مواد غذایی مشمول بستهبندی که مورد تأیید وزارت متبوع است استفاده شود. همچنین موکبداران توجه داشته باشند که از فرآوردههای خام دامی با کشتار مجاز و یا بستهبندیشده که مورد تأیید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی است استفاده کنند.
نظر دهید