تشدید نظارت دامپزشکی شهرستان بردسیر بر فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی بردسیر ، غلامحسین بهزادی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بردسیر، از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد پروتئینی خبر داد. این طرح که همزمان با سراسر کشور اجرایی شده است، از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۱ فروردینماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. بهزادی با اشاره به نقش کلیدی دامپزشکی در تأمین سلامت فرآوردههای خام دامی، اعلام کرد: در این طرح، نظارت بر تولید، نگهداری، توزیع و عرضه محصولاتی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید، شیرو تخممرغ با حداکثر توان کارکنان انجام میشود.
وی افزود: تیم های نظارتی بهصورت ثابت و سیار در دو نوبت صبح و بعدازظهر فعال هستند و فرآوردههای غیربهداشتی و غیرقابلمصرف جمعآوری و معدوم خواهند شد. سرپرست شبکه دامپزشکی بردسیر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، موارد را از طریق شمارهتلفن ۰۳۴۳۳۵۲۰۱۱۹ یا سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.
نظر دهید