• 1401/04/13 - 07:55
  • تعداد بازدید : 394
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان

در خرید گوسفند برای قربانی به چه نکاتی توجه کنیم؟

کرمان رئیس دامپزشکی شهرستان رفسنجان خواستار توجه افراد به توصیه های دامپزشکی در عید قربان شد و گفت: با توجه به افزایش خرید دام به مناسبت عید قربان ، ۴ اکیپ دامپزشکی شهرستان رفسنجان بر کشتار دام درعیدقربان نظارت دارند.

محمود مقامی اظهار کرد: دو اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار مستقر در شهرستان رفسنجان با معاینات پیش از کشتار و پس از کشتار نظارت بر دامهای قربانی را عهده دار می باشند.

وی افزود: در روز عید قربان کشتارگاه دام باز می باشد و با توجه به احتمال شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام  همچون تب کریمه کنگو توصیه می شود که همشهریان دامهای قربانی خود را در کشتارگاه دام ذبح نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان مطرح کرد: اگر همچنان برخی از همشهریان اصرار به ذبح دام در منزل دارند بایستی توجه داشته باشند که استفاده از دستکش، عینک و گان ضروری است، ضمن اینکه لاشه دام بایستی به طور کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مورد مصرف قرار گیرد.

مقامی در خصوص نکات قابل توجه در خصوص خرید دام سالن جهت قربانی ادامه داد: بهتر است دام قربانی از دام های جوان و سرحال و هوشیار باشد، دام قربانی باید فاقد تب، انگل( بویژه کنه) و لاغری مفرط باشد، دام قربانی باید پوشش بدنی مناسب داشته باشد و از خرید دام هایی با پشم های بلند و ژولیده و یا دارای ریختگی و کچلی خودداری شود، دامی که به تازگی دارو تزریق شده است نباید کشتار شود.

وی بیان کرد: در صورت مشاهده آثار کوفتگی، خون مردگی و زردی بر روی لاشه، وجود دانه های سفید رنگ بر روی گوشت، قرمز بودن بیش از حد لاشه، غیر طبیعی بودن ریه ، کبد و کلیه ها نبایستی لاشه و یا بخشی از آن مصرف شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان رفسنجان
  • کد خبر : 287823
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید