طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در زرند اجرا میشود
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر استان در شهرستان خبر داد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، “حسن لطفعلی پور” با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح ویژه نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی از ابتدای ماه مبارک رمضان در حال اجرا می باشد.
وی افزود: در این طرح تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در شهرستان تحت کنترل و نظارت بهداشتی 1 اکیپ ثابت و 2 اکیپ سیار قرار خواهند گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی زرند با اشاره به احتمال سوءاستفاده برخی افراد سودجو در مورد عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عرضه گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت چرخ کرده نامرغوب، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.
وی همچنین با اشاره به مصوبات ستاد مبارزه با بیماری کرونای شهرستان و تاکید مدیر کل دامپزشکی استان مبنی بر عدم قطعه قطعه کردن مرغ بسته بندی شده در مراکز عرضه، اظهار داشت: در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا، تمامی مراکز عرضه از قطعه بندی مرغ بسته بندی شده منع شده و مردم باید با مشاهده این تخلف به اداره دامپزشکی به شماره 33489018 گزارش دهند.
رئیس دامپزشکی شهرستان در پایان یادآور شد: هر گونه تخلف در مورد مسائل بهداشت فراورده های خام دامی به عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی و جرم محسوب می شود که با هماهنگی مراجع قضایی با افراد متخلف برخورد می گردد.
نظر دهید