• 1400/02/12 - 09:10
  • تعداد بازدید : 452
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در زرند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند از طرح تشدید نظارت بهداشتی اکیپ‌های دامپزشکی طی ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: همه ساله با آغاز ماه مبارک رمضان و به منظور حفظ سلامت و بهداشت جامعه و روزه دارن، طرح نظارت ویژه این ایام به همت اداره دامپزشکی آغاز و در قالب اکیپ‌های سیار و ثابت در سطح شهرستان بر پروسه تولید و توزیع فرآورده ‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

لطفعلی پور افزود: در این طرح، مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراکز نگهداری (سردخانه)، رستوران‌ها و آشپزخانه ها، ناوگان حمل ونقل و کارگاه‌های بسته بندی شهرستان مورد بازرسی بهداشتی قرار می‌گیرند.

لطفعلی پور با اشاره به مخاطرات بهداشتی مصرف فرآورده‌های ناسالم و فاسد به ویژه برای روزه داران تصریح کرد: بسیاری از مسمومیت‌های غذایی و بیماری‌های متابولیک، در اثر مصرف فرآورد‌ه های غیر قابل مصرف در انسان بوجود می‌آیند، که مصرف کنندگان باید به منظور پرهیز از مصرف چنین محصولاتی هنگام خرید نسبت به شرایط بهداشتی نگهداری و سلامت فرآورده مورد مصرف توجه لازم را داشته باشند.

او به شهروندان توصیه کرد: فرآورده‌های دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری و به تاریخ تولید و انقضاء که برروی لیبل و برچسب آن نصب شده است، توجه کنند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زرند با اعلام این موضوع که هر گونه تهدید علیه بهداشت عمومی جرم محسوب می‌شود از همشهریان خواست: درصورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده‌های خام دامی به اداره دامپزشکی با شماره تلفن ۳۳۴۸۹۰۱۸ اطلاع دهند تا با متخلفان برابر ضوابط برخورد قانونی صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان زرند
  • کد خبر : 273533
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید