• 1403/12/12 - 09:46
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی (فرآورده‌های خام دامی) ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت شهروندان گنبکی اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گنبکی :مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های هام دامی در این طرح تحت نظارت‌های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود.
 
سرپرست شبکه دامپزشکی از مردم خواست فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.
 
وی خاطر نشان کرد: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره‌گردی ممنوع است و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند و خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر،سنگدان و دل) تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام دهند.
 
دکتر ملکوتی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بسته‌بندی و قطعه‌بندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.
 
وی افزود: همچنین مردم از خرید هرنوع گوشت قرمز که فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانه‌گذاری کشتارگاه می‌باشد و یا خارج از یخچال نگهداری می‌شود، خودداری کنند.
 
وی اضافه کرد: مردم هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و تاییدیه دامپزشکی دقت نموده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه  ۱۵۱۲  اطلاع رسانی کنند.
  • گروه خبری : اداره دامپزشکی گنبکی
  • کد خبر : 335077
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید