• 1404/03/07 - 09:21
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام آزمایشات شیر توسط شبکه دامپزشکی گنبکی با هدف پایش بیماری بروسلوز (تب مالت)

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گنبکی، دکتر مهرنوش ملکوتی، سرپرست شبکه دامپزشکی گنبکی گفت: به منظور کنترل هدفمند بیماری بروسلوز آزمون حلقه شیر(MRT) در سطح دامداری های سنتی شهرستان در حال انجام است.

سرپرست شبکه دامپزشکی گنبکی افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت شیر خام و بیماری تب مالت که یکی از بیماری های مشترک بین دام و انسان است که عمدتا از طریق شیر خام و غیر پاستوریزه منتقل می گردد لازم است که شیر مصرفی دامداری ها مورد پایش و کنترل قرار گیرد.

وی گفت:بیماری تب مالت بیماری سخت و عود کننده است که عامل آن در انسان مبتلا مادام العمر وجود دارد لذا بایستی پیشگیری و کنترل این بیماری مد نظر باشد به همین منظور شبکه دامپزشکی واکسیناسیون دام ها و انجام آزمایشات سرلوژی دام ها رو در دستور کار خود دارد.

دکتر ملکوتی اضافه کرد: دامداران بویژه گاوداران سنتی می توانند با ارسال نمونه کوچکی از شیر خام نجوشیده دام خود به شبکه دامپزشکی شهرستان گنبکی از سلامت شیر مصرفی خود اطمینان حاصل کنند.

  • گروه خبری : اداره دامپزشکی گنبکی
  • کد خبر : 339653
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید