• 1404/07/02 - 08:55
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر بر سلامت فرآورده های خام دامی در راستای ایجاد امنیت غذایی

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر، دکتر فیروزه زارع پور رئیس اداره دامپزشکی گفت: امروزه سلامت غذایی در راس دغدغه‌های جهانی قرار دارد، نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر محصولات دامی، به ویژه تخم‌مرغ، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا از ابتلا به بیماری‌ها جلوگیری کرده و محصولی سالم و استاندارد به بازار عرضه شود.

دکتر زارع پور عنوان نمود: در راستای اجرای سیاست‌ها و ضوابط حاکمیتی و ذاتی سازمان دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر روند تولید و عرضه مرغ و تخم‌مرغ از مزرعه تا سفره در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: بازرسان بهداشتی دامپزشکی به‌صورت دوره‌ای و مستمر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را تحت رصد قرار می دهند تا عرضه و نگهداری فرآورده‌ های خام دامی مطابق با دستورالعمل های جاری سازمان دامپزشکی کشور صورت پذیرد.

دکتر زارع پور تاکید کرد: ادامه این روند نظارتی و انجام واکسیناسیون‌های مستمر جمعیت دام و طیور شهرستان، سلامت عمومی را تضمین کرده و به حفظ امنیت غذایی جامعه کمک شایانی می‌کند.

این مقام مسؤل در پایان یادآور شد: نظارت بهداشتی دامپزشکی، یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است که می‌تواند به رشد پایدار صنعت دام و طیور و تقویت اقتصاد کشور کمک کند لذا از کلیه مصرف‌کنندگان مرغ، تخم‌مرغ و شهروندان تقاضا داریم هرگونه موارد مشکوک و عرضه غیربهداشتی را به شماره تلفن ۰۳۴ـ۴۴۲۷۰۷۰۰ اطلاع دهند.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 345421
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید