• 1404/07/02 - 09:29
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون جمعیت دام های سبک وسنگین شهرستان فهرج برعلیه بیماری تب برفکی

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فهرج مهدی بماندشتی رئیس این اداره گفت:واکسیناسیون کاملا رایگان دام های سبک وسنگین شهرستان فهرج برعلیه بیماری تب برفکی از ابتدای شهریور ماه آغاز شده است

بمان دشتی گفت: دراین فاز     53700     راس دام سبک و   2700    راس دام سنگین توسط بخش دولتی واکسینه می شوند و همکاری  دامداران با اکیپ های عملیاتی شبکه دامپزشکی شهرستان جهت  واکسیناسیون کامل جمعیت دامی برعلیه بیماری تب برفکی که یک بیماری ویروسی  با واگیر بالا است و باعث زیان وضرر اقتصادی فراوان به صنعت دامپروری می شود الزامیست.

وی گفت:این بیماری در دام ها با علائمی مانند:تب، تاول در دهان، کاهش اشتها، کاهش تولید شیر، لنگش و... بروز می‌کند.

 وی در پایان از دامداران  درخواست کرد با رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای مانند:خودداری از ورود دام های بی هویت به دامداری، جلوگیری از ورود وخروج افراد متفرقه به دامداری، ضدعفونی دوره ایی جایگاه نگهداری دام، واکسیناسیون دام ها و... از بروز این بیماری در دامداری های خود ممانعت نمایند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان فهرج
  • کد خبر : 345427
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید