• 1404/04/16 - 10:38
  • تعداد بازدید : 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ویژه نظارت بهداشتی بر دام های قربانی در تاسوعا و عاشورای حسینی در فهرج

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی فهرج، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا (ع) به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی شبکه دامپزشکی شهرستان به منظور حفظ سلامت گوشت استحصالی از دام های قربانی و به تبع آن حفظ سلامت شهروندان در قالب ۲ اکیپ ثابت و سیار اقدام به تشدید نظارت های بهداشتی در سطح شهرستان می نماید.

وی از مردم در خواست کرد جهت جلوگیری از انتقال بیماری خطرناکی مانند تب کریمه کنگو، تب مالت و... از اقداماتی مانند کشتار دام در معابر و خیابان ها و در جلوی ه‍یئت های عزاداری، جدا و له کردن کنه با دست خودداری نمایند.

وی گفت: با نظارت بهداشتی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی دام های آلوده شناسایی شده، لاشه و آلایش غیر قابل مصرف از چرخ مصرف خارج و به نحو مناسب جمع آوری و امحا میشوند.

بمان دشتی ادامه داد: شهروندان می توانند برای معاینه دام های قربانی از ساعت ۶ صبح الی ۱۴ بعد از ظهر جهت معاینه قبل از کشتار و بازرسی لاشه های کشتارشده در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به اکیپ ها مراجعه نمایند. همچنین کارشناسان شبکه از طریق خط تماس ۴۴۲۸۱۰۰۸ پاسخگوی سوالات شهروندان می باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان فهرج
  • کد خبر : 341263
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید