• 1404/10/14 - 09:57
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب سه واحد قصابی متخلف در سیرجان به دلیل کشتار و عرضه غیرمجاز دام

دکتر محمدرضا صادقی‌پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان از پلمپ سه واحد عرضه گوشت (قصابی) به دلیل کشتار غیرمجاز دام و عرضه گوشت قرمز بدون نظارت بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان ،وی اظهار داشت: در جریان بازرسی روزانه نوبت بعدازظهر اکیپ نظارت بهداشتی دامپزشکی، مشخص شد سه واحد صنفی اقدام به کشتار غیرمجاز دام و عرضه گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی کرده‌اند که پس از تشکیل پرونده قضایی و با دستور مقام قضایی و همکاری پلیس اماکن، این واحدها پلمپ شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عمومی از شهروندان خواست گوشت قرمز مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف،از طریق تلفن ۴۲۲۰۳۴۳۶ به شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش دهند.

وی در پایان افزود: کشتار غیرمجاز دام طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب شده و تهدید سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی است و در همین راستا، علاوه بر فعالیت مستمر اکیپ‌های نظارت بهداشتی در نوبت صبح، تا عید نوروز اکیپ‌های فعال دامپزشکی در نوبت عصر نیز به‌صورت ویژه از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی بازدید کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان سیرجان
  • کد خبر : 350061
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید