بازدید سرپرست شبکه دامپزشکی رابر از کشتارگاه دام شهرستان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان رابر، دکتر الهه معینی سرپرست شبکه دامپزشکی رابر، به همراه مسئول نظارت شبکه از کشتارگاه دام بازدید به عمل آورد.
رئیس اداره دامپزشکی بیان کرد: گوشت قرمز یکی از اجزای مهم در سبد غذایی افراد است و تهیه آن اهمیت به سزایی در تامین امنیت غذایی و سلامت افراد جامعه دارد.
وی گفت: جهت اطمینان از سلامت گوشت باید لاشه توسط ناظر بهداشتی بازرسی شود و گوشت دامهایی که در کشتارگاه و تحت نظارت اداره دامپزشکی ذبح، مهر و لیبل گذاری می گردند خریداری و مصرف شوند.
دکتر معینی در پایان در خصوص اطلاعات موجود بر روی لیبل افزود: مواردی از جمله نوع دام (گوسفند، بز، گاو و شتر)، جنسیت دام و تاریخ کشتار بر روی لیبل درج میشود. همچنین، لیبل بر روی لاشههای نر با رنگ آبی و لاشههای ماده با رنگ زرد نصب میگردد تا مردم بتوانند هنگام خرید از قصابی ها به خوبی جنسیت لاشه دامهای ذبح شده را تشخیص دهند.
نظر دهید