• 1404/03/07 - 09:13
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید سرپرست شبکه دامپزشکی رابر از کشتارگاه دام شهرستان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان رابر، دکتر الهه معینی سرپرست شبکه دامپزشکی رابر،  به همراه مسئول نظارت شبکه از کشتارگاه دام بازدید به عمل آورد.

رئیس اداره دامپزشکی بیان کرد: گوشت قرمز یکی از اجزای مهم در سبد غذایی افراد است و تهیه آن اهمیت به سزایی در تامین امنیت غذایی و سلامت افراد جامعه دارد.

 وی گفت: جهت اطمینان از سلامت گوشت باید لاشه توسط ناظر بهداشتی بازرسی شود و گوشت دام‌هایی که در کشتارگاه و تحت نظارت اداره دامپزشکی ذبح، مهر و لیبل گذاری می گردند خریداری و مصرف شوند.

 دکتر معینی در پایان در خصوص اطلاعات موجود بر روی لیبل افزود: مواردی از جمله نوع دام (گوسفند، بز، گاو و شتر)، جنسیت دام و تاریخ کشتار بر روی لیبل درج می‌شود. همچنین، لیبل بر روی لاشه‌های نر با رنگ آبی و لاشه‌های ماده با رنگ زرد نصب می‌گردد تا مردم بتوانند هنگام خرید از قصابی ها به خوبی جنسیت لاشه دام‌های ذبح شده را تشخیص دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان رابر
  • کد خبر : 339650
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید