آغاز واکسیناسیون طیور بومی و روستایی علیه بیماری نیوکاسل در شهرستان راور
به گزارش روابط عمومی ادره دامپزشکی شهرستان راور سرپرست این اداره دکتر اویس جعفری با اشاره به اهمیت واکسیناسیون طیور در فصل پاییز و زمستان اظهار کرد: بیماری نیوکاسل یک بیماری بسیار حاد برای پرندگان بوده و علیرغم مشترک نبودن این بیماری بین انسان و پرندگان، می تواند ضرر و زیان اقتصادی زیادی به پرورش دهندگان طیور وارد میکند.
وی افزود: طرح واکسیناسیون خوراکی علیه بیماری نیوکاسل در پرندگان و طیور بومی هر ساله جزو برنامه های پیشگیری و مبارزه با بیماری های طیور اداره دامپزشکی شهرستان راور می باشد.
جعفری ضمن درخواست از شهروندان جهت همکاری لازم با اداره دامپزشکی خاطر نشان کرد: واکسیناسیون طیور بومی و روستایی از ابتدای مهرماه آغاز شده به مدت ۱ ماه ادامه دارد و در این مرحله تعداد ۴۵ هزار قطعه از پرندگان بومی در شهرستان راور تحت پوشش واکسیناسیون علیه نیوکاسل قرار میگیرند.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان راور در پایان با اشاره به اینکه پرندگان آزاد در طبیعت مانند گنجشک، فاخته و یا پرندگان وحشی مهاجر می توانند منبع آلودگی و ناقل بیماری به طیور خانگی باشند تاکید کرد: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور می باشد و شهروندان می توانند با رعایت این نکات از شیوع بیماری در پرندگان خود جلوگیری کنند.
نظر دهید