• 1399/02/28 - 07:46
  • تعداد بازدید : 474
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هشدار دامپزشکی بافت به دامداران در جهت پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بافت،از افزایش فعالیت کنه ها در فصل گرما واحتمال انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، ،دکتر پویا امجدی  عنوان کرد: انجام اقدامات پیشگیرانه در دامداری ها و سم پاشی دام ها ، ازجمله راهکارهای موثر در پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو دانست و به دامداران هشدار داد تا با رعایت موازین بهداشتی دامپزشکی از بروز این بیماری جلوگیری کنند.
وی تأکید کرد:از عمده ترین راه های انتقال این بیماری به انسان را میتوان تماس با دام های آلوده، تماس با خون و ترشحات لاشه دام آلوده در زمان ذبح، گزش کنه یا له کردن آن با دست، تماس با خون،ترشحات و نمونه های بافتی بیمار آلوده ذکر کرد و از دامداران خواست در نگهداری دام ها و تماس با آنها نکات بهداشتی دامپزشکی وقرنطینه ای را رعایت کنند.
دکترامجدی از دامداران خواست کرد: نسبت به سم پاشی و ضدعفونی دام و جایگاه نگهداری دام ها و انجام حمام ضد کنه،اقدام نمایندهمچنین شهروندان گرامی گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند واز کشتار و ذبح غیر مجاز دام خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان بافت
  • کد خبر : 252041
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید